De specialist in recruitment

Hoe vind je snel gespecialiseerd talent in een concurrerende arbeidsmarkt waar je zelf weinig ervaring of netwerk in hebt?

En hoe kan je recruitment versterken en verbeteren met expert inzichten en ervaring?

Ontdek het bij Recruit2
Background

Versterk en verbeter recruitment

Stel je eens voor, je hebt een team van top-recruiters die de nieuwste trends en technieken tot in de puntjes beheersen. Ze nemen je wervingstaken op zich en maken ze niet alleen efficiënter, maar ook effectiever.

Sinds de opkomst van online werving in 1999 zijn wij, Recruit2, jouw gids in de digitale wereld van recruitment. En niet zonder resultaat, want we hebben ons opgewerkt tot een van de bekendste spelers op dit gebied. Zowel nationale als internationale opdrachtgevers vertrouwen op onze expertise.

We blijven altijd alert, speurend naar de nieuwste innovaties om jouw recruitmentproces te verscherpen. Concreet kun je rekenen op:

  • Gedegen analyse en advies over referral recruitment.
  • Duidelijk en slim advies over arbeidsmarktcommunicatie en werving.
  • Up-to-date expertise op het gebied van recruitment zoals social media en AI.
  • Ondersteuning bij het kiezen en implementeren van recruitmentsystemen.
  • Vlotte uitvoering van grote wervingsprojecten.

Strategie

Succes start met een gedegen strategie. Op basis van jullie doelen ontwikkelen we een onderscheidende en realistische strategie.

Onze slimme recruitmentstrategie

Creatie

Met als basis de eerder gevormde strategie bedenken en visualiseren we de arbeidsmarkt-campagnes of recruitmentsites.

Onze award-winning expertise

Realisatie

We kunnen al het werk uit handen nemen. Of een deel daarvan. Je krijgt hoe dan ook wat jij verwacht. Want Recruit2 werkt.

Onze snelle dienstverlening

Artikelen van Recruit2

Onthulling: RecruitmentTraining.pro komt eraan 02 Mei
De naam Recruiter University verandert naar RecruitmentTraining.pro. Onze ambitie: op internationaal niveau de #1 in recruitment training te worden....
‘Met AI kunnen we ons werk als recruiter beter doen’ 30 Oktober
Met ‘Recruitment 4.0’ schreef Jacco Valkenburg weer een update met adviezen om het juiste personeel aan te trekken. Een interview over de impact van AI op het werk van een recruiter....

Verdieping

Laat je inspireren door onze blogs en boeken

Onze missie is om recruitment, of jouw skills in dit vakgebied, te verbeteren. Ontdek het in onze blogs of boeken.

door Jacco Valkenburg

Video wall - Profiel Toprecruiter

Profiel toprecruiter

Uit internationaal onderzoek onder 2000 corporate recruiters van 90 grote organisaties komt het volgende beeld naar voren:



Dus: ervaring telt en klantgerichte vaardigheden zijn het meest belangrijk. De toprecruiter scoort tevens hoger op de competentie leiderschap omdat deze recruiters gezien worden als sterke talent managers.

Meer weten? Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Cases


Alcatel

ICT recruitment project ten behoeve van het realiseren van een nieuwe afdeling met schaars en hoger geschoold personeel.

Tele2

Functiewaarderingsproject door het in kaart brengen van de diverse HRM organisatieprocessen.

ING Insurance

Project om alle aspecten rond de instroom van personeel optimaal in te richten en het bedrijf te ondersteunen naar een Recruitment Centre of Excellence voor de hele regio.

Onze referenties


Volgens vakgenoten en opdrachtgevers lopen we met Recruit2 voorop in de ontwikkelingen. Zij beloonden ons dan ook met verschillende prijzen en nominaties. Maar het winnen daarvan is geen doel op zich. Wij ‘gaan voor concrete resultaten’. Wil je zien wat dit voor jouw organisatie betekent, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak vrijblijvend kennis

Awards & nominaties

Canon Cisco Clifford Chance ING Investment Management KPN RAET TomTom